groninger land

Beroep Warffum Alert! bij bestuursrechter

Van Warffum Alert! ontvingen wij vandaag het volgende bericht:

 

Beste vriend of vriendin van Warffum Alert!

Op dinsdag 22 januari behandelt de bestuursrechter in Groningen het beroepschrift van Warffum Alert! Wij willen u als ondertekenaar van de Zienswijze van 2017 tegen de Omgevingsvergunning van de NAM-locatie Warffum graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Daarom sturen we u in de bijlage het Persbericht van Warffum Alert!, dat in de komende dagen de deur uitgaat. 

Lees meer...

Bus Groningers naar Kamerdebat over gaswinning

GBB in Den Haag

Vandaag vertrekken ruim 40 GBB leden per bus - beschikbaar gesteld door de Groninger Bodem Beweging (GBB) - richting Den Haag. De Tweede Kamer vergadert dan over versterking en schadeafhandeling als gevolg van de gaswinning. De noodzaak is hoog, zoals ook blijkt uit de openbare brief die 14 januari door de gehele regio aan Tweede Kamerleden is verstuurd. Om deze brief kracht bij te zetten, zitten de Groningers tijdens het debat op de publieke tribune.

Lees meer...

Tweede Kamer vergadert woensdag over versterkingsoperatie!

Aankomende woensdag 16 januari is er een Tweede Kamer debat over versterking en schadeafhandeling.Ga met ons mee op de tribune zitten. Laat zien dat we volhardend zijn. Dat we na 10 jaar nog steeds strijdlustig zijn.💪

Meld je aan via het Opgaveformulier Tweede Kamer Debat 16 januari 

 

Meer informatie op Facebook

Bericht van RTVNoord: Tweede Kamer vergadert volgende week over versterkingsoperatie

IBAN rekeningnummer
NL50 RABO 0153 1650 65
t.n.v. "Groninger Bodem Beweging"
s.v.p onder vermelding waarvoor bestemd.

deel deze pagina